Wie ben ik?

Als 16 jarige ben ik een jaar naar de Verenigde Staten geweest als uitwisselingsstudent en ontdekte dat anders niet direct beter of slechter is, maar wel interessant om te weten en dat het leuk en leerzaam is om je blik op de wereld te verbreden.

Aangetrokken door de buitenland ervaring in de VS vertrok ik tijdens mijn stage van de hbo opleiding facilitair management voor vijf maanden naar Aruba om in een hotel te werken. Een hele andere wereld, een zesdaagse werkweek, maar toch het gevoel of het altijd vakantie is. Geweldig!

Na een jaar communicatiekunde aan de universiteit van Groningen wilde ik aan het werk en kwam terecht bij de Dienst Omroepbijdragen, mijn eerste echte baan, als voorlichter. Daarna een jaartje bij de Dierenbescherming Provincie Groningen in de pr gewerkt. Na mijn verhuizing naar het oosten van het land is een baan bij Grolsch natuurlijk een must. Ik heb daar op verschillende gebieden gewerkt, maar vooral in de commerciële binnendienst. In 2002 ben ik bij het waterschap gaan werken en het p&o vakgebied, tijdens het werken en een versnelde hbo studie hrm, ontdekt. In september 2015 ben ik in het kader van Jouw Baan Mijn Baan een jaar gaan werken bij de gemeente Enschede, waar ik direct inzetbaar bleek en leuke klussen heb opgepakt.

Na terugkomst bij het waterschap ben ik naast mijn hr advieswerk processen gaan begeleiden en werd ik intervisie begeleider bij het Waterkracht traineeship, een samenwerking tussen 5 waterschappen. In 2018 werd ik projectleider voor het nieuw op te zetten traineeship bij waterschap Vechtstromen en vanaf 2019 coördinator hiervan. Ook was ik coach van twee junior adviseurs.

In 2019 ben ik daarnaast parttime coordinator geworden van het traineeship Twentse Overheid en ben ik erkend KernTalenten analist. Ik heb inmiddels ruim 80 KernTalenten analyses gedaan, steeds met veel plezier.

Uit mijn eigen KernTalenten analyse kwam het volgende: Ik ben een empathische teamplayer die graag initiatief neemt en makkelijk meebeweegt. Ik ben nieuwsgierig en ambitieus en hou ervan mezelf en anderen uit te dagen. Ik ben creatief met vormen en kleuren en denk met veel plezier out of the box. Ik werk graag nauwgezet en gestructureerd. Ik deel mijn kennis met plezier en overtuig anderen graag.

Vanaf mei 2020 heb ik mijn baan bij het waterschap vaarwel gezegd en heb ik ruimte om nieuwe paden te bewandelen via mijn eigen bedrijf, naast mijn werk als trainees coördinator Twentse Overheid.