Wie ben ik?

Wie ben ik?

Ik ben een hr professional, die graag samen jou kijkt hoe het beter of anders kan.

Als 16 jarige ben ik een jaar naar de Verenigde Staten geweest als uitwisselingsstudent en ontdekte dat anders niet direct beter of slechter is, maar wel interessant om te weten en dat het leuk en leerzaam is om je blik op de wereld te verbreden.

Aangetrokken door de buitenlandse ervaring in de VS vertrok ik tijdens mijn stage van de hbo opleiding facilitair management voor vijf maanden naar Aruba om in een hotel te werken. Een hele andere wereld, een zesdaagse werkweek, maar toch het gevoel of het altijd vakantie is. Geweldig!

Na een jaar communicatiekunde aan de universiteit van Groningen wilde ik aan het werk en kwam terecht bij de Dienst Omroepbijdragen, mijn eerste echte baan, als voorlichter. Daarna een jaartje bij de Dierenbescherming Provincie Groningen in de pr gewerkt. Na mijn verhuizing naar het oosten van het land is een baan bij Grolsch natuurlijk een must. Ik heb daar op verschillende gebieden gewerkt, maar vooral in de commerciƫle binnendienst. In 2002 ben ik bij het waterschap gaan werken en het p&o vakgebied ontdekt, tijdens het werken en een versnelde hbo studie hrm. In september 2015 ben ik in het kader van Jouw Baan Mijn Baan een jaar gaan werken bij de gemeente Enschede, waar ik direct inzetbaar bleek en leuke klussen heb opgepakt.

Kernwoorden om mezelf te omschrijven zijn: